Iraqi Reacherer Repositories
  • Home (current)
  • Collections
  • اسم الجامعة
  • الوصف التعريفي
  • المجال العلمي
  • التصنيف القياسي للموضوع
  • سنة اعداد البحث
  • لغة البحث
  • حالة النشر
  1. Home
  2. Creator info
  3. نوري عبدالنبي ناصر صالح المذحجي
  4. Go
  • Found 8 results ...
  • The value of small dispersed wetland areas for bird; Case of study Basrah Province/ Iraq
    By: نوري عبدالنبي ناصر صالح المذحجي
    University: University of Basrah, College: مركز علوم البحار, Department: مركز علوم البحار
  • Effect of different dietary protein and fats on some biochemical blood parameters in common carp fingerlings (Cyprinuscarpio L.) reared in float cages
    By: نوري عبدالنبي ناصر صالح المذحجي
    University: University of Basrah, College: مركز علوم البحار, Department: مركز علوم البحار
  • RELEVANCE OF NANOTECHNOLOGY IN FOOD PROCESSING INDUSTRIES
    By: نوري عبدالنبي ناصر صالح المذحجي
    University: University of Basrah, College: مركز علوم البحار, Department: مركز علوم البحار
  • Bioaccumulation of heavy metals concentration in mullet fish (Palaniza abu), waters and sediments from Al-Hammar marsh, Iraq
    By: نوري عبدالنبي ناصر صالح المذحجي
    University: University of Basrah, College: مركز علوم البحار, Department: مركز علوم البحار
  • EFFECT OF FEED ADDITIVES ON GROWTH, SURVIVAL RATE AND FEED UTILIZATION OF CARP FINGERLINGS (Cyprinus carpio L
    By: نوري عبدالنبي ناصر صالح المذحجي
    University: University of Basrah, College: مركز علوم البحار, Department: مركز علوم البحار
  • Effect of Ph on the Growth and Survival of Juvenile Common Carp (Cyprinus Carpio L.)
    By: نوري عبدالنبي ناصر صالح المذحجي
    University: University of Basrah, College: مركز علوم البحار, Department: مركز علوم البحار
  • Impact of Seasonal Variation on The Spermatozoa Reproductive Cycle of Hemantura Walgo (Müller & Henle, 1841) From Iraqi Marine Waters
    By: نوري عبدالنبي ناصر صالح المذحجي
    University: University of Basrah, College: مركز علوم البحار, Department: مركز علوم البحار
  • Nutritional Features of Biryani as The Basis for The Formation of An Entrepreneurial Mode in Biryani Market
    By: نوري عبدالنبي ناصر صالح المذحجي
    University: University of Basrah, College: مركز علوم البحار, Department: مركز علوم البحار